Tallenna lyhytvalintanumeroita

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW
Tallenna enintään 200 numeroa nimen kanssa käyttämällä lyhytvalintanumeroita.
  1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Paina kahdesti image-näppäintä ja anna kolmenumeroinen Lyhytvalintapaikan numero (001-200). Paina OK-painiketta.

Jos numeroa ei tallenneta tänne, LCD näyttää [Rekisteröi nyt?].

3. Valitse [Kyllä] painamalla image.
  4. Syötä puhelin- tai faksinumero (enintään 20 numeroa) ja paina sitten OK.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Syötä nimi näppäimistöllä (enintään 16 merkkiä) ja paina sitten OK.

• Voit tallentaa numeron ilman nimeä painamalla OK.