Koti > Verkko > Lisäverkkotoiminnot > WLAN-raportin tulostus

WLAN-raportin tulostus

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
WLAN-raportti kertoo laitteen langattoman yhteyden tilan. Jos langattoman yhteyden muodostus epäonnistuu, katso virhekoodi tulostetusta raportista.

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Tuo [Tulosta rap.] -vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  3. Valitse [WLAN-raportti] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina Start (Käynn).
    Laite tulostaa WLAN-raportin.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Tulosta rap.]>[WLAN-raportti].
  2. Paina [Kyllä]-painiketta.
    Laite tulostaa WLAN-raportin.

Jos WLAN-raportti ei tulostu, tarkista laitteen mahdolliset virheet. Jos ei havaita mitään virheitä, odota yksi minuutti ja yritä sitten tulostaa raportti uudelleen.