Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Mac) > Tulostusasetukset (Mac)

Tulostusasetukset (Mac)

Sivun asetus

Sivun asetus
  1. Paperikoko
    Valitse käytettävä paperikoko. Voit joko valita vakiopaperikoon tai luoda mukautetun paperikoon.
  2. Suunta
    Valitse tulosteen suunta (pysty tai vaaka).

Jos sovelluksessasi on samanlainen asetus, suosittelemme, että määrität suunnan sovelluksessa.

3. Skaalaus
    Suurenna tai pienennä asiakirjan sivuja sopimaan valittuun paperikokoon kirjoittamalla arvo kenttään.

Asettelu

Asettelu
  1. Sivuja arkille
    Valitse yhdelle paperiarkille tulostettavien sivujen määrä.
  2. Asemointi
    Valitse sivujärjestys, kun tulostetaan useita sivuja yhdelle paperiarkille.
  3. Reunus
    Valitse käytetty reunatyyppi, kun tulostetaan useita sivuja yhdelle paperiarkille.
  4. Kaksipuolisuus
    Valitse, tulostetaanko paperin molemmille puolille.
  5. Käännä sivun suuntaus
    Käännä tulostettua kuvaa 180 astetta valitsemalla tämä asetus.
  6. Vaakapeilikuva
    Käännä tulostettu kuva sivulla vaakasuunnassa vasemmalta oikealle valitsemalla tämä asetus.

Paperin käsittely

Paperin käsittely
  1. Järjestä sivut
    Tulosta useiden sivujen asiakirjojen sarjoja alkuperäisessä sivujärjestyksessä valitsemalla tämä asetus. Kun tämä asetus on valittuna, ensin tulostetaan kaikki asiakirjan sivut järjestyksessä ja sitten tulostetaan koko sarja uudelleen valitun kopiomäärän mukaan. Jos tämä asetus ei ole valittuna, kaikki kopiot asiakirjan kustakin sivusta tulostetaan ennen seuraavan sivun tulostamista.
  2. Tulostettavat sivut
    Valitse sivut, jotka haluat tulostaa (parilliset tai parittomat sivut).
  3. Sivujärjestys
    Valitse sivujärjestys.
  4. Sovita paperikokoon
    Suurenna tai pienennä asiakirjan sivuja sopimaan valittuun paperikokoon valitsemalla tämä asetus.
  5. Kohdepaperin koko
    Valitse paperikoko tulostusta varten.
  6. Skaalaa vain pienemmäksi
    Valitse tämä asetus, jos haluat pienentää asiakirjan sivujen kokoa, kun sivut ovat liian suuria valitulle paperikoolle. Jos tämä asetus on valittu ja asiakirja on muotoiltu paperille, joka on pienempi kuin käytettävä paperi, asiakirja tulostetaan alkuperäisessä koossa.

Tulostusasetukset

Tulostusasetukset
  1. Tulostusmateriaali
    Valitse käytettävä tulostusmateriaali. Laite säätää tulostusasetuksia automaattisesti valitun tulostusmateriaalin mukaan parhaan tulostusjäljen tuottamiseksi.
  2. Tulostuslaatu
    Valitse haluttu tulostuksen erottelutarkkuus. Koska tulostuslaatu- ja nopeus ovat sidoksissa toisiinsa, mitä korkeampi on laatu, sitä pitempään asiakirjan tulostus kestää.
  3. Paperilähde
    Valitse tulostustilannetta tai -tarkoitusta vastaava paperilähdeasetus.
  4. Lisäasetukset
    Värinsäästö
    Kun valitaan tämä ominaisuus, säästetään väriainetta käyttämällä vähemmän väriainetta asiakirjojen tulostuksessa. Tulosteet ovat vaaleampia mutta silti luettavissa.
    Grafiikkalaatu
    Tulostettavasta asiakirjasta riippuen voit valita grafiikka- tai tekstivaihtoehdon parhaan tulostuslaadun saavuttamiseksi.
    Paranna tulostuslaatua
    Vähennä tulosteiden käyristymistä ja paranna väriaineen kiinnitystä valitsemalla tämä asetus.
    Tummuussäätö
    Määritä tulostustummuus.
    Hiljainen tila
    Valitsemalla tämän vaihtoehdon lasket melutasoa.
    Muut tulostusasetukset
    Ohita tyhjä sivu
    Tulostinohjain voi automaattisesti havaita tyhjät sivut ja estää niiden tulostumisen, kun valitset tämän asetuksen.

Suojattu tulostus

Suojattu tulostus
  1. Suojattu tulostus (Käytettävissä vain joissakin malleissa)
    Tämä ominaisuus varmistaa, että luottamuksellisia tai arkaluonteisia asiakirjoja ei voi tulostaa, ennen kuin annat salasanan laitteen ohjauspaneelissa.