Koti > Faksi > Faksin lähettäminen > Lisää kansilehti faksiisi

Lisää kansilehti faksiisi

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Voit lisätä kansilehden seuravaan faksiin tai jokaiseen lähtevään faksiin.
  • Tämä toiminto ei toimi, mikäli aseman tunnusta ei ole määritetty.
  • Kansilehti sisältää aseman tunnuksen, kommentin ja osoitekirjaan tallennetun nimen, pikavalinnan tai lyhytvalinnan (tietyissä malleissa).

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Aseta asiakirja laitteeseen.
  3. Paina Menu (Valikko).
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Lähetysasetuk.], ja paina sitten OK.
  6. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Kansilehti], ja paina sitten OK.
  7. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Asetukset], ja paina sitten OK.
  8. Tuo taulukossa näkyvä vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
    Asetus
    Kuvaus

Kyllä

Valitse tämä asetus, jos haluat lisätä kansilehden lähtevään faksiin.

Ei

Valitse tämä asetus, jos et halua lisätä kansilehteä lähteviin fakseihin.

9. Jos valitsit [Kyllä], tuo kommenttivaihtoehdot näkyviin painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  10. Syötä kokonaissivumäärä valintanäppäimistöllä ja paina sitten OK.
  11. Kun olet valmis, paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu)-painiketta.
  12. Anna faksinumero.
  13. Paina Start (Käynn).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [(Faksi)]>[Valinnat]>[Kansilehden asetukset]>[Kansilehden asetukset].
  3. Paina [Päällä] tai [Ei].
  4. Paina [Kansilehtivie.].
  5. Tuo kommentti näkyviin painamalla image tai image ja paina sitten valintaa.
  6. Paina [Sivuja yhteensä].
  7. Anna sivujen kokonaismäärä ja paina sitten [OK].
  8. Paina image.
  9. Paina [OK]-painiketta.
  10. Anna faksinumero.
  11. Paina [Faksin käynnistys].
Kansilehti lisätään seuraavaan faksiin. Jos haluat lisätä kansilehden jokaiseen lähtevään faksiin, määritä asetukset uudeksi oletukseksi.