Koti > Mobiili / Web Connect > Mopria®-tulostuspalvelu

Mopria®-tulostuspalvelu

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Mopria®-tulostuspalvelu on Android-mobiililaitteiden (Android versio 4.4 tai uudempi) tulostustoiminto, jonka on kehittänyt Mopria® Alliance. Tämän palvelun avulla voi liittyä samaan verkkoon tulostimen kanssa ja tulostaa ilman lisäasetuksia. Monet alkuperäiset Android-sovellukset tukevat tulostamista.

image
image
  1. Android 4.4 tai uudempi
  2. Wi-Fi®-yhteys
  3. Brother-laite

Mopria®-laajennus voidaan ladata Google Play Storesta ja asentaa Android-laitteeseen. Ennen tämän palvelun käyttöä sinun on kytkettävä se päälle.