Koti > Brother-laitteen esittely > Ohjauspaneelin yleiskuvaus

Ohjauspaneelin yleiskuvaus

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Ohjauspaneeli voi vaihdella mallin mukaan.

image
  1. Near Field Communication (NFC) (MFC-L2750DW)
    Jos Android-laitteesi tukee NFC-toimintoa, voit tulostaa tietoja laitteesta tai skannata asiakirjoja koskettamalla sillä ohjauspaneelissa olevaa NFC-symbolia.
  2. LCD-kosketusnäyttö
    Voit avata valikoita ja valintoja painamalla niitä kosketusnäytöllä.
  3. Valikkopainikkeet
    image (Takaisin)
    Palaa edelliseen valikkoon painamalla tätä.
    image (Alkuun)
    Paina palataksesi aloitusnäyttöön.
    image (Peruuta)
    Peruuta toiminto painamalla.
  4. Numeronäppäimistö
    Kosketuspaneelin numeronäppäimillä valitaan puhelin- tai faksinumerot ja syötetään kopioiden määrät.
  5. Virran LED-merkkivalo

LED-merkkivalo syttyy laitteen virrankäyttötilan mukaan.

6. image Virtapainike
    • Kytke laite päälle painamalla image.
    • Katkaise virta laitteesta pitämällä image painettuna. Nestekidenäytössä näkyy [Sammutetaan] muutaman sekunnin ajan ennen virran katkeamista. Jos olet liittänyt laitteeseen ulkoisen puhelimen tai puhelinvastaajan, se on aina käytettävissä.