Koti > Vianetsintä > Verkko-ongelmat > Verkko-ongelmien virhesanomat

Verkko-ongelmien virhesanomat

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Brother-laite näyttää virheviestin virheen sattuessa. Yleisimmät virheviestit on kuvattu taulukossa.

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/MFC-L2710DW

Virheviestit
Syy
Toimenpide

Ei voi yhdistää

Laite on jo kytketty.

Wi-Fi Direct -verkkoon on jo yhdistetty kaksi mobiililaitetta, kun Brother-laite on ryhmän omistaja.

Yritä määrittää Wi-Fi Direct -asetukset uudelleen, kun Brother-laitteen ja toisen mobiililaitteen välinen yhteys on katkaistu. Voit vahvistaa yhteyden tilan tulostamalla verkkoasetusraportin.

Yhteysvirhe

Muut laitteet yrittävät muodostaa yhteyttä Wi-Fi Direct -verkkoon samanaikaisesti.

Varmista, ettei Wi-Fi Direct -verkkoon yritä yhdistää muita laitteita ja yritä määrittää Wi-Fi Direct -asetukset uudelleen.

Yht. ei saatu

Brother-laitteesi ja mobiililaitteesi eivät voi olla tiedonsiirtoyhteydessä Wi-FI Direct -verkon määrityksen aikana.

• Siirrä mobiililaite lähemmäs Brother-laitetta.
  • Siirrä Brother-laite ja mobiililaite esteettömälle alueelle.
  • Jos käytät PIN-koodia WPS-suojaukseen, varmista, että olet syöttänyt oikean PIN-koodin.
Ei laitetta

Brother-laite ei löytänyt mobiililaitettasi Wi-Fi Direct -verkon määrityksen aikana.

• Varmista, että laite ja mobiililaite ovat Wi-Fi Direct -tilassa.
  • Siirrä mobiililaite lähemmäs Brother-laitetta.
  • Siirrä Brother-laite ja mobiililaite esteettömälle alueelle.
  • Jos määrität Wi-Fi Direct -verkkoa manuaalisesti, varmista, että olet syöttänyt oikean salasanan.
  • Jos mobiililaite sisältää määrityssivun IP-osoitteen hankkimista varten, varmista, että mobiililaitteen IP-osoite on määritetty DHCP:n avulla.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

Virheviestit
Syy
Toimenpide
Laite on jo liitetty. Paina [OK].

Wi-Fi Direct -verkkoon on jo yhdistetty kaksi mobiililaitetta, kun Brother-laite on ryhmän omistaja.

Yritä määrittää Wi-Fi Direct -asetukset uudelleen, kun Brother-laitteen ja toisen mobiililaitteen välinen yhteys on katkaistu. Voit vahvistaa yhteyden tilan tulostamalla verkkoasetusraportin.

Yhteysvirhe

Muut laitteet yrittävät muodostaa yhteyttä Wi-Fi Direct -verkkoon samanaikaisesti.

Varmista, ettei Wi-Fi Direct -verkkoon yritä yhdistää muita laitteita ja yritä määrittää Wi-Fi Direct -asetukset uudelleen.

Yhteys epäonnistu

Brother-laitteesi ja mobiililaitteesi eivät voi olla tiedonsiirtoyhteydessä Wi-FI Direct -verkon määrityksen aikana.

• Siirrä mobiililaite lähemmäs Brother-laitetta.
  • Siirrä Brother-laite ja mobiililaite esteettömälle alueelle.
  • Jos käytät PIN-koodia WPS-suojaukseen, varmista, että olet syöttänyt oikean PIN-koodin.
Ei laitetta

Brother-laite ei löytänyt mobiililaitettasi Wi-Fi Direct -verkon määrityksen aikana.

• Varmista, että laite ja mobiililaite ovat Wi-Fi Direct -tilassa.
  • Siirrä mobiililaite lähemmäs Brother-laitetta.
  • Siirrä Brother-laite ja mobiililaite esteettömälle alueelle.
  • Jos määrität Wi-Fi Direct -verkkoa manuaalisesti, varmista, että olet syöttänyt oikean salasanan.
  • Jos mobiililaite sisältää määrityssivun IP-osoitteen hankkimista varten, varmista, että mobiililaitteen IP-osoite on määritetty DHCP:n avulla.
Väärä pvm ja aika. Ota yhteys järjestelmänvalvojaan.

Brother-laite ei saa aikatietoa SNTP-aikapalvelimelta tai et ole määrittänyt laitteen päivämäärää ja kellonaikaa.

• Varmista, että SNTP-aikapalvelimen yhteysasetukset on määritetty oikein WWW-pohjaisessa hallinnassa.
  • Varmista, että laitteesi Date&Time (Päivämäärä ja aika)-asetukset on määritetty oikein WWW-pohjaisessa hallinnassa.