Koti > Verkko > Tuetut verkon perustoiminnot

Tuetut verkon perustoiminnot

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Tulostuspalvelin tukee erilaisia käyttöjärjestelmistä riippuvia ominaisuuksia. Tästä taulukosta näet, mitä verkkotoimintoja ja yhteyksiä kukin käyttöjärjestelmä tukee.

Käyttöjärjestelmät

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Windows Server 2008 / 2008 R2 / 2012 / 2012 R2 / 2016

macOS v10.10.5

macOS v10.11.x

macOS v10.12.x

Tulostus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Skannaus

Kyllä

Kyllä

PC-Fax-lähetys (Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Kyllä

Kyllä

PC-Fax-vastaanotto (Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Kyllä

BRAdmin Light

Kyllä

Kyllä

BRAdmin Professional

Kyllä

Kyllä

WWW-pohjainen hallinta

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Etäasetusohjelma (Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Kyllä

Status Monitor

Kyllä

Kyllä

Ohjattu ohjaimen käyttöönottotoiminto

Kyllä

Kyllä

Vertical Pairing -toiminto (Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Kyllä

image
  • Siirry mallisi Ladattavat tiedostot-sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com ja lataa Brotherin BRAdmin Light -ohjelman uusin versio.
  • Siirry mallisi Ladattavat tiedostot-sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com ja lataa Brotherin BRAdmin Professional -ohjelman uusin versio.