Koti > Mobiili / Web Connect > Brother Web Connect > Brother Web Connect -käytön edellytykset > Brother-ohjelmiston asennus Brother Web Connect -toiminnolla

Brother-ohjelmiston asennus Brother Web Connect -toiminnolla

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Brother Web Connect -palvelun alustava asennus edellyttää tietokonetta, jossa on Internet-yhteys ja johon on asennettu Brother-laitteen ohjelmisto.

Windows:

Asenna Brotherin ohjelmisto ja yhdistä laitteesi kiinteään tai langattomaan verkkoon Pika-asennusoppaan mukaisesti.

Mac:

Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti -asennus tapahtuu siirtymällä mallisi Ladattavat tiedostot-sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com.