Koti > Ennen Brother-laitteen käyttöä > Huomautusten määritelmät

Huomautusten määritelmät

Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavia symboleita ja käytänteitä:

image VAROITUS VAROITUS ilmaisee mahdollisen vaaratilanteen, joka voi aiheuttaa kuoleman tai vakavia tapaturmia, jos tilannetta ei vältetä.
image HUOMIO HUOMIO ilmaisee mahdollisen vaaratilanteen, joka saattaa aiheuttaa loukkaantumisia tai vähäisiä loukkaantumisia.
TÄRKEÄÄ TÄRKEÄÄ ilmaisee mahdollisen vaaratilanteen, joka saattaa aiheuttaa aineellisia vahinkoja tai laitteen toiminnallisuuden heikkenemistä.
HUOMAUTUS HUOMAUTUS määrittää käyttöympäristön, asennusolosuhteet tai erityiset käyttöolosuhteet.
image Käyttövinkkikuvakkeet tarkoittavat hyödyllisiä ohjeita ja lisätietoja.
image Suurjännitekuvakkeet varoittavat mahdollisesta sähköiskusta.
image Tulopalovaara-kuvakkeet varoittavat tulipalon mahdollisuudesta.
image Kuuma pinta -kuvakkeet varoittavat koskettamasta koneen kuumia osia.
image Kieltokuvakkeet tarkoittavat toimintoja, joita ei saa suorittaa.
Lihavoitu teksti Lihavoitu tekstityyli tarkoittaa laitteen ohjauspaneelin tai tietokoneen näyttöruudun painikkeita.
Kursivoitu teksti Kursivoidulla tekstityylillä korostetaan tärkeää kohtaa tai sillä viitataan asiaan liittyvään toiseen aiheeseen.
Courier New Courier New -fontti tarkoittaa laitteen nestekidenäytössä näkyviä viestejä.