Koti > Suojaus > Verkon suojausominaisuudet > Sähköpostin suojattu lähetys > Sähköpostin lähetys käyttäjän todennuksella

Sähköpostin lähetys käyttäjän todennuksella

Brother-laitteesi tukee SMTP-AUTH-menetelmää sähköpostin lähettämiseen käyttäjän todennusta käyttävän sähköpostipalvelimen kautta. Tämä menetelmä estää luvattomia käyttäjiä käyttämästä sähköpostipalvelinta.

Voit käyttää SMTP-AUTH-menetelmää sähköpostiviesteistä ilmoittamiseen ja sähköpostiraportteihin (käytettävissä joissakin malleissa).

image
Suosittelemme WWW-pohjaisen hallinnan käyttöä SMTP-todennuksen määritykseen.

Sähköpostipalvelimen asetukset

Laitteen SMTP-todennusmenetelmä on määritettävä sopimaan sähköpostipalvelimesi käyttämään menetelmään. Kysy lisätietoja sähköpostipalvelimen asetuksista verkonvalvojalta tai Internet-palveluntarjoajalta (ISP).

image
SMTP-palvelintodennuksen käyttöönotto: Valitse WWW-pohjaisen hallinnan SMTP -näytön Server Authentication Method (Palvelimen todennustapa) -kohdassa SMTP-AUTH.