Koti > Skannaus > Skannaaminen Brother-laitteen skannauspainikkeen avulla > Tietokoneelta skannaamisen poistaminen käytöstä

Tietokoneelta skannaamisen poistaminen käytöstä

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Voit poistaa tietokoneelta skannaamisen käytöstä. Aseta vetoskannausasetus WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  1. Käynnistä WWW-selain.

Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi). Esimerkki: http://192.168.1.2

Oletusarvoisesti salasanaa ei tarvita. Jos olet aiemmin määrittänyt salasanan, kirjoita se ja napsauta sitten image.

2. Napsauta Scan (Skannaa)-välilehteä.
  3. Napsauta Scan from PC (Skaannaa PC:ltä) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  4. Napsauta Pull Scan (Peruuta skannaus) -kentässä Disabled (Ei käytössä).
  5. Napsauta Submit (Lähetä).