Koti > Liite > Brotherin numerot

Brotherin numerot

TÄRKEÄÄ

Ota yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun tai paikalliseen Brother-jälleenmyyjään saadaksesi teknistä tukea.

UKK (Usein kysyttyjä kysymyksiä)

Brother Solutions Center sisältää kaikki laitteelle tarpeelliset resurssit. Voit ladata viimeisimmät ohjelmistot ja apuohjelmat sekä lukea UKK:t ja vianetsintävihjeet oppiaksesi tuntemaan Brother-tuotteesi läpikotaisin.

Sivusto sisältää myös Brother-ohjainpäivitykset.

Asiakaspalvelu

Paikallisen Brother-toimipisteen yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.brother.com.

Service Centre -sijainnit

Ota yhteys paikalliseen Brother-toimipisteeseen saadaksesi tietoa huoltokeskusten sijainneista Euroopassa. Euroopan toimipisteiden yhteystiedot saat vierailemalla osoitteessa www.brother.com ja valitsemalla maasi.

Verkko-osoitteet
Brotherin maailmanlaajuinen sivusto: www.brother.com
Usein kysytyt kysymykset, tuotetuki, tekninen tuki, ohjainpäivitykset ja apuohjelmat löytyvät osoitteesta:
support.brother.com