Koti > Faksi > Äänitoiminnot ja faksinumerot > Sarjalähetysryhmien luominen

Sarjalähetysryhmien luominen

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Ryhmä, joka voidaan tallentaa osoitekirjaan (pikavalinnaksi tai tietyissä malleissa lyhytvalinnaksi) mahdollistaa saman faksiviestin lähettämisen useisiin faksinumeroihin.

Jokainen faksinumero pitää ensin tallentaa osoitekirjaan. Sen jälkeen ne voidaan lisätä ryhmään numeroina. Jokainen ryhmä käyttää yhden osoitekirjan numeron (pikavalinta tai tietyissä malleissa lyhytvalinta).

Soveltuvat mallit

Ryhmän numeroiden enimmäismäärä

Enimmäismäärä numeroita suuressa ryhmässä

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

20 ryhmää

207 numeroa

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

20 ryhmää

199 numeroa

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Paina kolmesti image.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Luo ryhmiä], ja paina sitten OK.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Ryhmän tallentaminen lyhytvalintapaikkaan

Paina image, syötä tallentamasi kolminumeroinen pikavalintanumero ja paina OK.

• Ryhmän tallentaminen pikavalintapaikkaan

Paina kertapainalluspainiketta.

5. Kirjoita ryhmän numero (01-20) näppäimistön avulla ja paina sitten OK.
  6. Numeroiden lisääminen ryhmään:
    • Lyhytvalintanumeroiden lisääminen

Paina image ja syötä kolminumeroinen lyhytvalintanumero.

• Pikavalintanumeroiden lisääminen

paina pikavalintanäppäimiä yksi kerrallaan.

LCD näyttää valitut lyhytvalintanumerot #-merkillä ja pikavalintanumerot *-merkillä (esimerkiksi *006, #009).

7. Lopeta numeroiden lisääminen painamalla OK.
  8. Syötä enintään 16 merkin pituinen ryhmän nimi näppäimistön avulla.
  9. Paina OK.
  10. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image [(Faksi)]>[Osoitekirja].
  2. Suorita seuraavat vaiheet:
    1. Paina [Muokkaa]>[Luo ryhmiä]>[Nimi].
    2. Syötä ryhmän nimi (enintään 16 merkkiä) LCD-näytön avulla ja paina sitten [OK].
    3. Paina [Lisää/poista].
    4. Lisää osoitekirjan numeroita ryhmään painamalla niitä, kunnes näkyviin tulee punainen valintamerkki. Paina sitten [OK].
    5. Lue ja vahvista näytetty valitsemasi nimien ja numeroiden luettelo ja tallenna ryhmä painamalla sitten [OK].
    Voit tallentaa toisen ryhmän lähetystä varten toistamalla nämä vaiheet.
  3. Paina image.