Johdanto SSL/TLS-salausprotokollaan

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Secure Socket Layer (SSL) tai Transport Layer Security (TLS) on tehokas menetelmä paikallis- tai suuralueverkon (LAN tai WAN) kautta lähetettyjen tietojen suojaamiseen. SSL/TLS salaa verkossa lähetetyt tiedot. Jos joku yrittää siepata verkosta esim. tulostustyön, hän ei pysty lukemaan tietoja, koska ne on salattu.

SSL/TLS voidaan määrittää sekä kiinteille että langattomille verkoille. Se toimii yhdessä muiden suojausmenetelmien kanssa, kuten WPA-avaimet ja palomuurit.