Koti > Verkko > Muita menetelmiä Brother-laitteesi määritykseen langatonta verkkoa varten > Ennen Brother-laitteesi määrittämistä langattomaan verkkoon

Ennen Brother-laitteesi määrittämistä langattomaan verkkoon

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Varmista seuraavat kohdat ennen kuin yrität määrittää langattoman verkon:

• Parhaat tulokset normaalissa asiakirjojen päivittäisessä tulostuksessa saadaan, kun Brother-laite sijoitetaan mahdollisimman lähelle langatonta LAN-tukiasemaa/reititintä ja kun laitteen ja tukiaseman välillä on mahdollisimman vähän esteitä. Näiden laitteiden välillä olevat suuret esineet ja seinät sekä muiden elektronisten laitteiden aiheuttamat häiriöt voivat vaikuttaa asiakirjojen tiedonsiirtonopeuteen.

Näiden tekijöiden takia langaton yhteys ei ole välttämättä paras vaihtoehto kaikentyyppisiä asiakirjoja ja sovelluksia varten. Kun tulostetaan suuria tiedostoja, esimerkiksi monisivuisia asiakirjoja, joissa on sekä tekstiä että suuria kuvia, kannattaa harkita nopeamman tiedonsiirron mahdollistavaa kiinteää Ethernet-yhteyttä (vain tuetut mallit) tai parhaan suoritustehon tarjoavaa USB-yhteyttä.

• Vaikka Brother-laitetta voidaan käyttää sekä kiinteässä että langattomassa verkossa (vain toimintoa tukevat mallit), käytössä voi olla kerrallaan vain yksi yhteystapa. Langatonta verkkoyhteyttä ja Wi-Fi Direct -yhteyttä tai kiinteää yhteyttä (vain tuetut mallit) ja Wi-Fi Direct -yhteyttä voidaan kuitenkin käyttää samanaikaisesti.
image
Jos et tunne suojaustietoja, ota yhteys reitittimen valmistajaan, järjestelmänvalvojaasi tai Internet-palveluntarjoajaasi.