Pikakuvakkeiden muuttaminen tai poistaminen

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
image

Web Connect -pikakuvaketta tai sovellusten pikakuvaketta ei voi muuttaa. Jos haluat muuttaa pikakuvakkeita, poista ne ja lisää sitten uusi pikakuvake.

1. Paina image ([Pikakuv.]).
  2. Tuo näkyviin muokattava pikavalinta painamalla image tai image.
  3. Paina muokattavaa pikavalintaa.

Valitun pikakuvakkeen asetukset ilmestyvät näytölle.

image
    Kun haluat poistaa pikakuvakkeen tai muokata nimeä, pidä pikakuvaketta painettuna, kunnes vaihtoehdot tulevat näkyviin ja seuraa sitten näytön valikoita.
  4. Paina [Valinnat].
  5. Muuta tarvittaessa pikavalinnan asetuksia.
  6. Paina [OK].
  7. Kun olet valmis, paina [Tall. pikakuvak.].
  8. Lue ja vahvista valitsemasi näyttöön tuleva asetusten luettelo ja paina sitten [OK].
  9. Tee jokin seuraavista:
    • Korvaa pikavalinta painamalla [Kyllä].

• Jos et halua kirjoittaa pikavalinnan päälle, paina [Ei] ja syötä uusi pikavalinnan nimi.

Anna uusi nimi LCD-näytön avulla ja paina sitten [OK].

image
      Jos haluat muokata nimeä, poista nykyinen nimi pitämällä image -painiketta painettuna.

Vahvista painamalla [OK].