Koti > Skannaus > Skannaaminen Brother-laitteen skannauspainikkeen avulla > Skannaus FTP:lle > Skannattujen tietojen lähetys FTP-palvelimelle

Skannattujen tietojen lähetys FTP-palvelimelle

Vastaavat mallit:DCP‑L2550DN / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Jaa skannatut tiedot tallentamalla ne FTP-palvelimellesi.

DCP-L2550DN

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image (SCAN (Skannaa)).
  3. Valitse [Skan. FTP:hen] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image tai image ja valitse jokin luettelon profiileista. Paina lopuksi OK.
    Jos profiili ei ole täydellinen (esimerkiksi kirjautumistilin nimi ja salasana puuttuvat tai tiedostotyyppiä tai laatua ei ole määritetty), sinua pyydetään ilmoittamaan puuttuvat tiedot.
  5. Paina Start (Käynn).

LCD-näytössä on viesti [Yhdistetään]. Laite aloittaa skannauksen, kun FTP-palvelimeen on muodostettu yhteys. Jos käytät laitteen valotustasoa, viimeistele skannaustyö LCD-näytön ohjeiden mukaan.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[FTP:hen].
  3. Valitse jokin näytössä olevista verkkopalvelinprofiileista painamalla image tai image. Jos profiili ei ole valmis (jos esimerkiksi sisäänkirjautumisnimi ja salasana puuttuvat tai jos laatua tai tiedostotyyppiä ei ole määritetty), sinua kehotetaan syöttämään puuttuvat tiedot.
  4. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.