Koti > Brother-laitteen esittely > LCD-kosketusnäytön esittely

LCD-kosketusnäytön esittely

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Kun aloitusnäyttö on näkyvissä, voit selata muita aloitusnäyttöjä painamalla image- tai image-painiketta.

Aloitusnäytöstä näet laitteen tilan laitteen ollessa valmiustilassa. Kun tämä näyttö on näkyvissä, laite on valmis seuraavaan komentoon.

Käytettävissä olevat ominaisuudet vaihtelevat mallista riippuen.

image
  1. Päivämäärä ja kellonaika

Näyttää laitteeseen asetetun päivämäärän ja kellonajan.

2. Tilat
    • image [Faksi]

Painamalla tätä pääset faksitilaan.

• image [Kopioi]

Painamalla tätä pääset kopiointitilaan.

• image [Skannaa]

Painamalla tätä pääset skannaustilaan.

• image [Suoj. tulostus]

Käytä [Suoj. tulostus] -toimintoa.

• image [WWW]

Kytke Brother-laite internet-palveluun painamalla tätä.

• image [Sovell.]

Kytke Brother-laite Brotherin Sovellukset-palveluun painamalla tätä.

3. image Väriaine

Näyttää jäljellä oleva väriaineen käyttöiän. Pääset [Väriaine]-valikkoon.

Kun värikasetin käyttöikä on lähes loppu tai käytössä on ongelmia, image-virhekuvake näkyy väriaine-kuvakkeessa.

4. image [Asetukset]

Pääset [Asetukset]-valikkoon.

Jos Secure Function Lock tai Setting Lock on käytössä, LCD-näytöllä näkyy image-lukkokuvake. Laitteen lukitus on poistettava asetusten muokkaamiseksi.

5. image tai image

(Langattoman verkon tila langattomille malleille)

Määritä langattoman verkon asetukset painamalla painiketta.

Jos käytät langatonta yhteyttä, jokaisella aloitusnäytöllä näkyy nelitasoinen ilmaisin, joka kuvaa langattoman signaalin senhetkistä voimakkuutta.

image
    image

Langaton lähiverkko poistettu käytöstä

6. image [Pikakuv.]

Painamalla tätä voit luoda pikakuvakkeita usein käytetyille toiminnoille, kuten faksin lähetys, kopiointi, skannaus ja WWW-yhteyden käyttö.

image
    • Pikakuvakenäyttöjä on kolme, joista jokainen voi sisältää enintään neljä pikakuvaruutua. Käytettävissä on yhteensä 12 pikanäppäintä.
    • Saat muut pikakuvakenäytöt näkyviin painamalla image tai image.
Tallennetut faksit
image

Vastaanotettujen faksien lukumäärä näkyy näytön yläosassa.

Tulosta faksit painamalla image-painiketta ja painamalla sitten [Kyllä]-painiketta.

Varoituskuvake
image

Varoituskuvake image tulee näyttöön virhe- tai kunnossapitoviestin yhteydessä. Voit tarkastella sitä painamalla sanoma-aluetta ja palata valmiustilaan painamalla sitten image-painiketta.

HUOMAUTUS
  • Tämä tuote käyttää ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD:n fonttia.