Koti > Mobiili / Web Connect > Brother Web Connect > Asiakirjojen skannaaminen ja lähettäminen Brother Web Connectin avulla

Asiakirjojen skannaaminen ja lähettäminen Brother Web Connectin avulla

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Lähetä skannatut valokuvat ja asiakirjat suoraan WWW-palveluun ilman tietokonetta.
  • Kun skannataan ja ladataan JPEG-tiedostoja, mustavalkoskannaus ei ole käytössä.
  • Kun skannataan ja lähetetään hakukelpoisia PDF- tai Microsoft Office -tiedostoja, mustavalkoinen ja harmaasävyskannaus eivät ole käytössä.
  • Kun skannataan ja lähetetään JPEG-tiedostoja, jokainen sivu lähetetään erillisenä tiedostona.
  • Palveluun lähetetyt asiakirjat tallennetaan albumiin nimeltä From_BrotherDevice.

Kyseisen palvelun WWW-sivustossa on tietoja rajoituksista, kuten palveluun lähetettävien asiakirjojen enimmäiskoosta tai -määrästä.

Jos Web Connect käyttöoikeuksiasi on rajoitettu Secure Function Lock -toiminnolla (käytettävissä tietyissä malleissa), et voi lähettää skannattuja tietoja.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Tuo [WWW]-vaihtoehto näkyviin painamalla image tai image.
  3. Paina [WWW].
    image
    • Jos laitteen LCD-näytöllä on Internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina [OK]. Jos haluat näyttää tiedot uudelleen, paina [Kyllä].
    • LCD-näytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten [OK].
  4. Hae näyttöön palvelu, joka isännöi ladattavaa tiliä, painamalla image tai image. Paina palvelun nimeä.
  5. Tuo tilisi nimi näkyviin painamalla image tai image ja paina sitä.
  6. Suorita tämä toimenpide näytöllä olevien ohjeiden mukaan.