Koti > Vianetsintä > Paperitukokset > Paperi on juuttunut kaksipuoliseen paperikasettiin

Paperi on juuttunut kaksipuoliseen paperikasettiin

Jos laitteen ohjauspaneeli tai Status Monitor -ohjelma ilmaisee kaksipuolisessa paperikasetissa olevan paperitukoksen, suorita seuraavat vaiheet:
  1. Jätä laite päälle 10 minuutiksi ja anna sisätuulettimen jäähdyttää erittäin kuumat osat laitteen sisällä.
  2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.
    image
  3. Vedä laitteen takana oleva kaksipuolinen paperikasetti täysin ulos laitteesta.
    image
  4. Vedä tukkeutunut paperi ulos laitteesta tai kaksipuoleisesta paperikasetista.
    image
  5. Poista tarvittaessa paperit, jotka ovat juuttuneet laitteen alle staattisen sähkön vaikutuksesta.
    image
  6. Jos paperi juuttuu kaksipuolisen paperikasetin sisään, avaa takakansi.
    image
    VAROITUS
    KUUMA PINTA

Laitteen sisäiset osat ovat erittäin kuumia. Odota, että laite jäähtyy, ennen kuin kosketat niitä.

image
  7. Vedä varoen ja molemmin käsin juuttunut paperi koneen takaa.
    image
  8. Sulje laitteen takakansi siten, että se lukittuu paikalleen.
  9. Aseta kaksipuolinen kasetti kunnolla takaisin laitteeseen.
  10. Aseta paperikasetti kunnolla takaisin laitteen etuosaan.