Koti > Vianetsintä > Faksien tai faksiraporttien siirtäminen > Faksien siirtäminen tietokoneelle

Faksien siirtäminen tietokoneelle

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Varmista, että olet asentanut ohjaimen tietokoneeseesi, ja kytke sitten PC-FAX-vastaanottaminen päälle tietokoneessa.
    Tee jokin seuraavista:
    • (Windows 7)

Valitse image (Käynnistä) -valikosta Kaikki ohjelmat>Brother>Brother Utilities.

Napsauta pudotusluetteloa ja valitse mallisi nimi (jos sitä ei ole jo valittu). Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Vastaanota.

• (Windows 8 ja Windows 10)

Napsauta image (Brother Utilities) ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli se ei ole vielä valittuna). Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Vastaanota.

2. Varmista, että olet määrittänyt [PC-Fax vas.ot.] laitteeseen.
    Jos laitteen muistissa on fakseja, kun määrität PC-Fax-vastaanottoa, LCD-näyttöön tulee viesti [Läh. fax PC:hen?].
  3. Siirrä faksi tietokoneellesi painamalla asetuksia seuraavassa taulukossa.
    Asetus
    Kuvaus
    image

Aseta varmuuskopiointitulostusasetus päälle tai pois päältä.

Laite siirtää kaikki faksit tietokoneeseesi.

image

Aseta varmuuskopiointitulostusasetus päälle tai pois päältä.

Pc-Fax-asetus kytkeytyy päälle.

4. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Varmista, että olet asentanut ohjaimen tietokoneeseesi, ja kytke sitten PC-FAX-vastaanottaminen päälle tietokoneessa.
    Tee jokin seuraavista:
    • (Windows 7)

Valitse image (Käynnistä) -valikosta Kaikki ohjelmat>Brother>Brother Utilities.

Napsauta pudotusluetteloa ja valitse mallisi nimi (jos sitä ei ole jo valittu). Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Vastaanota.

• (Windows 8 ja Windows 10)

Napsauta image (Brother Utilities) ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli se ei ole vielä valittuna). Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Vastaanota.

2. Varmista, että olet määrittänyt [PC-Fax vas.ot.] laitteeseen.
    Jos laitteen muistissa on fakseja, kun määrität PC-Fax-vastaanottoa, LCD-näyttöön tulee viesti [Läh. fax PC:hen?].
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Aseta varmuuskopiointitulostusasetus päälle tai pois päältä painamalla [Kyllä].
    • Voit ottaa PC-Fax-toiminnon käyttöön painamalla [Ei].
  4. Paina image.