Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Yleiset asetukset > Väärän numeron valinnan estäminen (Valinnanesto)

Väärän numeron valinnan estäminen (Valinnanesto)

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Tämä ominaisuus estää käyttäjiä lähettämästä faksia tai soittamasta puhelua vahingossa väärään numeroon. Voit asettaa laitteen rajoittamaan numeron valintaa käyttäessäsi numeronäppäimistöä, osoitekirjaa ja pikanäppäimiä.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Puhelurajoitus], ja paina sitten OK.
  4. Näytä haluamasi vaihtoehto painamalla image tai image, ja paina sitten OK.
    • [Valintanäppäin]
    • [Pikavalinta]
    • [Lyhytvalinta]
  5. Paina image tai image ja valitse jokin luettelon profiileista. Paina lopuksi OK.
    Asetus
    Kuvaus
    Paina # kahdesti

Laite pyytää sinua antamaan numeron uudelleen, ja jos syötät saman numeron uudelleen oikein, laite aloittaa numeron valinnan. Jos syötät uudelleen väärän numeron, LCD-näytössä näkyy virhesanoma.

Kyllä

Laite sallii faksien lähettämisen ja puheluiden soittamisen vain kyseisellä valintamenetelmällä.

Ei

Laite ei rajoita valintamenetelmää.

• [Paina # kahdesti]-asetus ei toimi, jos käytät ulkoista puhelinta ennen numeron syöttämistä. Laite ei pyydä syöttämään numeroa uudelleen.
    • Jos valitset [Kyllä] tai [Paina # kahdesti], et voi käyttää sarjalähetysominaisuutta.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Valintarajoitus].
  2. Valitse jokin seuraavista asetuksista:
    • [Valintanäppäimet]
    • [Osoitekirja]
      image
      Jos käytät osoitekirjan numeroita valitessasi numeroa, osoite tunnistetaan numeronäppäimistösyötteeksi eikä sitä rajoiteta.
    • [Pikakuv.]
  3. Valitse jokin seuraavista asetuksista:
    Asetus
    Kuvaus
    Paina # kahdesti

Laite kehottaa syöttämään numeron uudelleen, ja jos sama numero syötetään uudelleen oikein, laite aloittaa numeron valinnan. Jos syötät uudelleen väärän numeron, LCD-näytössä näkyy virhesanoma.

Päällä

Laite sallii faksien lähettämisen ja puheluiden soittamisen vain kyseisellä valintamenetelmällä.

Ei

Laite ei rajoita valintamenetelmää.

image
    • [Paina # kahdesti]-asetus ei toimi, jos käytät ulkoista puhelinta ennen numeron syöttämistä. Laite ei pyydä syöttämään numeroa uudelleen.
    • Jos valitset [Päällä] tai [Paina # kahdesti], et voi käyttää sarjalähetysominaisuutta.
  4. Paina image.