Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Yleiset asetukset > Tietoja faksien vastaanottamisesta jatkotilassa

Tietoja faksien vastaanottamisesta jatkotilassa

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Laite voi tallentaa vastaanotettuja fakseja muistiin, jos valitset jatkotilan, kun LCD-näytössä näkyy värikasetin vaihtokehotus.

Kun vastaanotettuja fakseja tulostetaan Jatka-tilassa, LCD-näytössä näkyy kysymys, onko faksin tulostuslaatu OK.

Jos tulostuslaatu ei ole hyvä, valitse Ei. Laite säilyttää muistiin tallennetut faksit, joten voit tulostaa ne, kun värikasetti on vaihdettu uuteen. Jos tulostuslaatu on hyvä, valitse Kyllä. LCD-näytössä näkyy kysymys, haluatko poistaa tulostetut faksit muistista.

Jos et poista niitä, laite kysyy asiaa uudelleen, kun värikasetti on vaihdettu uuteen.

image
  • (MFC-L2710DN/MFC-L2710DW)

Laitteen muistiin voi tallentaa enintään 400 faksia.

• (MFC-L2730DW/MFC-L2750DW)

Laitteen muistiin voi tallentaa enintään 500 faksia.

• (MFC-L2710DN/MFC-L2710DW)

Jos katkaiset virran virtakytkimestä, muistiin tallennetut faksit katoavat.

• Laite säilyttää Jatka-tilassa tallennettuja fakseja, vaikka muutat Jatka-asetukseksi Seis.
  • Jos asennat uuden värikasetin, kun LCD-näyttö ilmoittaa väriaineen loppuneen, laite kysyy, haluatko tulostaa tallennetut faksit. Valitse Tulosta, jos haluat tulostaa tallennetut faksit.

Väriaine loppuu Jatka-tilassa

KU LCD-näyttö ilmoittaa väriaineen loppuneen, laite lopettaa tulostamisen. Jos muisti on täynnä ja haluat jatkaa faksein vastaanottamista, asenna uusi väriainekasetti.