Useiden varmenteiden hallinta

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Useiden varmenteiden ominaisuuden avulla voit hallita kutakin laitteeseen asennettua varmennetta WWW-pohjaisen hallinnan avulla. Voit siirtyä WWW-pohjaisessa hallinnassa Certificate (Sertifikaatti) tai CA Certificate (CA-varmenne) -näyttöön, kun haluat tarkastella varmenteen sisältöä tai poistaa tai viedä varmenteita.

Suurin sallittu määrä varmenteita tallennettu Brother-laitteeseen

Itseallekirjoitettu varmenne tai CA-varmenne

5

CA-varmenne

5

Voit tallentaa enintään 5 Certificate Authority (CA) -varmennetta SMTP over SSL:n käyttöön (vain joissakin malleissa).

Suosittelemme tallentamaan varmenteita yhtä vähemmän kuin mikä on sallittu määrä, jolloin yksi tyhjä paikka jää varmenteen vanhenemisen varalle. Kun varmenne vanhenee, tuo uusi varmenne varattuun paikkaan ja poista sitten vanhentunut varmenne. Näin varmistat, että vältät määritysvian.

image
  • Kun käytössä on SSL SMTP-tiedonsiirrolle, varmennetta ei tarvitse valita. Tarvittu varmenne valitaan automaattisesti.