Skannaus sovellukseen ControlCenter4:n perustilassa (Windows)

Voit skannata kuvan Avaa sovelluksessa -painikkeella suoraan grafiikkasovellukseen muokkausta varten.

Valitse ControlCenter4:n tila-asetukseksi Perustila.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Napsauta image (ControlCenter4) -kuvaketta tehtävärivillä ja napsauta sitten Avaa.
  3. Napsauta Skannaus-välilehteä.
    image
  4. Valitse Asiakirjan tyyppi.
  5. Muuta asiakirjan kokoa tarvittaessa.
  6. Napsauta image (Skannaus).
    Laite käynnistää skannauksen ja skannattu kuva avautuu kuvankatseluohjelmaan.
  7. Voit tarkastella jokaista skannattua sivua napsauttamalla vasenta tai oikeaa nuolipainiketta.
  8. Rajaa kuva tarvittaesssa.
  9. Napsauta Avaa sovelluksessa -painiketta.
  10. Valitse sovellus pudotusluettelosta ja napsauta sitten OK.
    Kuva avautuu valitsemassasi sovelluksessa.