Koti > Skannaus > Skannaaminen Brother-laitteen skannauspainikkeen avulla > Web Services -toiminto verkossasi skannausta varten (Windows 7, Windows 8 ja Windows 10) > Web Services -protokollan avulla voit asentaa skannausohjaimia (Windows 7, Windows 8 ja Windows 10)

Web Services -protokollan avulla voit asentaa skannausohjaimia (Windows 7, Windows 8 ja Windows 10)

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Web Services -toiminnon avulla voit valvoa verkossa olevia laitteita.
  • Varmista, että olet asentanut Brother-ohjelmiston ja -ohjaimet.
  • Tarkista, että isäntätietokone ja Brother-laite ovat joko samassa aliverkossa tai että reititin on määritetty asianmukaisesti siirtämään tietoja näiden kahden laitteen välillä.
  • Sinun on määritettävä Brother-laitteesi IP-osoite ennen tämän asetuksen määrittämistä.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 7

Napsauta image(Käynnistä)>Ohjauspaneeli>Verkko ja Internet>Tarkastele verkon tietokoneita ja laitteita.

Laitteen Web Services -nimi näkyy tulostimen kuvakkeen yhteydessä.

Napsauta hiiren oikealla painikkeella laitetta, jonka haluat asentaa.

• Windows 8

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun valikkorivi tulee näkyviin, napsauta Asetukset>Muuta tietokoneen asetuksia>Laitteet>Lisää laite.

Laitteen Web Services -nimi tulee näyttöön.

• Windows 8.1

Siirrä hiiri työpöydän oikeaan alakulmaan. Valitse Asetukset>Muuta tietokoneen asetuksia>PC & devices>Laitteet>Lisää laite, kun valikkopalkki tulee näkyviin.

Laitteen Web Services -nimi tulee näyttöön.

• Windows 10

Valitse image>Windows-järjestelmä>Ohjauspaneeli. Napsauta Laitteisto ja äänet -ryhmässä Lisää laite.

image
    • Brother-laitteen Web Services -nimi on laitteen mallinimi ja MAC-osoite (Ethernet-osoite) (esim. Brother MFC-XXXX (mallinimi) [XXXXXXXXXXXX] (MAC-osoite/Ethernet-osoite)).
    • Windows 8 / Windows 10

Siirrä hiiren osoitin laitteen nimen yli laitteen tietojen näyttämiseksi.

2. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 7

Napsauta Asenna näytettävässä valikossa.

• Windows 8 / Windows 10

Valitse laite, jonka haluat asentaa, ja noudata näytössä näkyviä ohjeita.

image
    Poista ohjaimien asennus napsauttamalla Poista asennus tai image (Remove device).