Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Faksien kaukonouto > Etäkäyttökoodin käyttö

Etäkäyttökoodin käyttö

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Valitse faksinumerosi äänitaajuuspuhelimella tai -faksilaitteella.
  2. Kun laitteesi vastaa, syötä heti kauko-ohjaustunnuksesi (kolme numeroa ja *).
  3. Jos laite on vastaanottanut viestejä, siitä kuuluu merkkiääniä:
    • Yksi pitkä äänimerkki – faksiviestejä
    • Ei merkkiääniä – ei viestejä
  4. Kun laitteesta kuuluu kaksi lyhyttä merkkiääntä, syötä komento.
    • Laite katkaisee yhteyden, jos et syötä mitään komentoa 30 sekunnin aikana.
    • Laitteesta kuuluu kolme merkkiääntä, jos syötät virheellisen komennon.
  5. Kun olet valmis, nollaa laite painamalla 9 0.
  6. Katkaise yhteys.
    • Toiminto ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa maissa, eikä paikallinen puhelinyhtiö välttämättä tue sitä.