Koti > Mobiili / Web Connect > AirPrint > Tulostus AirPrint-toiminnolla > Tulostus iPad-, iPhone- tai iPod Touch -laitteesta

Tulostus iPad-, iPhone- tai iPod Touch -laitteesta

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Tulostustoimenpide voi vaihdella sovelluksen mukaan. Seuraavassa esimerkissä käytetään Safaria.

1. Varmista, että Brother-laite on kytketty päälle.
  2. Avaa tulostettava sivu Safarilla.
  3. Napauta image tai image.
  4. Napauta Tulosta.
  5. Varmista, että Brother-laite on valittu.
  6. Jos eri laite on valittuna (tai mitään tulostinta ei ole valittu), napauta Tulostin.
    Esiin tulee käytettävissä olevien laitteiden luettelo.
  7. Napauta laitteesi nimeä luettelossa.
  8. Valitse halutut asetukset, kuten tulostettavien sivujen lukumäärä tai 2-puolinen tulostus (jos laitteesi tukee sitä).
  9. Napauta Tulosta.