Koti > Rutiinihuolto > Tarvikkeiden vaihtaminen > Rumpuyksikön vaihtaminen

Rumpuyksikön vaihtaminen

1. Varmista, että laite on kytketty päälle.
  2. Avaa etukansi.
    image
  3. Poista värikasetti ja rumpuyksikkö laitteesta.
    image
  4. Paina vihreä lukitusvipu alas ja poista värikasetti rumpuyksiköstä.
    image
  5. Poista uusi rumpuyksikkö pakkauksesta.
  6. Työnnä väriainekasettia tiukasti uuteen rumpuyksikköön siten, että kuulet sen lukittuvan paikalleen.
    image
    image
    Varmista, että värikasetti on asennettu oikein. Muussa tapauksessa se voi irrota rumpuyksiköstä.
  7. Asenna värikasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen.
    image
  8. Sulje laitteen etukansi.
HUOMAUTUS
  • Rumpuyksikkö kuluu käytössä rumpuyksikön pyöriessä ja ollessa kosketuksissa paperin, väriaineen ja muiden paperin kulkuradalla olevien materiaalien kanssa. Tuotetta suunniteltaessa Brother on päättänyt, että rumpuyksikön kierrosten lukumäärä kuvaa rumpuyksikön käyttöikää suhteellisen tarkasti. Kun rumpuyksikkö saavuttaa tehdasasetuksena määritetyn kierrosrajan, joka vastaa nimellistä riittoisuutta, tuotteen LCD-näyttö kehottaa vaihtamaan rumpuyksikön uuteen. Tuotetta voidaan edelleen käyttää, mutta tulostuslaatu ei välttämättä ole paras mahdollinen.
  • Avattu rumpuyksikkö voi vaurioitua, mikäli se altistetaan suoralle auringonvalolle (mukaan lukien pitkäaikainen altistus ympäröivälle valolle).
  • Rummun todellinen käyttöikä riippuu useista eri tekijöistä, kuten lämpötilasta, kosteudesta, paperityypistä, väriaineesta, jne. Ihanteellisissa olosuhteissa rummun keskimääräinen käyttöikä arvioidaan noin 12 000 sivuksi perustuen yhteen sivuun työtä kohden (yksipuoliset A4- tai Letter-kokoiset sivut). Sivumäärään voivat vaikuttaa erilaiset tekijät, mukaan lukien muun muassa paperityyppi ja -koko.

Emme voi hallita todelliseen käyttöikään vaikuttavia tekijöitä, emmekä tästä johtuen voi taata rumpuyksikön tulostamien sivujen minimimäärää.

• Parhaan suorituskyvyn takaamiseksi on suositeltavaa käyttää ainoastaan aitoja Brother-väriaineita.

• Laitetta saa käyttää vain puhtaassa, pölyttömässä ympäristössä, jossa on riittävä ilmanvaihto.

• Muulla kuin Brother-rumpuyksiköllä tulostaminen voi johtaa sekä heikentyneeseen tulostuslaatuun että laitteen käyttöiän lyhenemiseen. Takuu ei kata muun kuin Brotherin rumpuyksikön käytöstä johtuvia ongelmia.