Koti > Suojaus > Verkon suojausominaisuudet > Secure Function Lock 3.0 > Ennen Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttämistä

Ennen Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttämistä

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Secure Function Lock -toiminnon avulla voit määrittää salasanoja, asettaa tiettyjä käyttäjäsivujen rajoituksia ja myöntää pääsyn joihinkin tai kaikkiin tässä mainittuihin toimintoihin.

Voit määrittää ja muuttaa seuraavia Secure Function Lock 3.0 -asetuksia käyttämällä WWW-pohjaista hallintaa tai BRAdmin Professional -apuohjelmaa (Windows):

• Print (Tulosta)

Tulostus sisältää tulostustyöt, jotka on lähetetty AirPrint-, Google Cloud Print- ja Brother iPrint&Scan -toimintojen kautta.

Jos rekisteröit käyttäjien käyttäjätunnukset etukäteen, käyttäjien ei tarvitse syöttää salasanojaan, kun he käyttävät tulostustoimintoa.

• Copy (Kopio)
  • Scan (Skannaa)

Skannaus sisältää skannaustyöt, jotka lähetetään Brother iPrint&Scan -toiminnolla.

• Send (Lähetä) (vain tuetut mallit)
  • Receive (Vastaanota) (vain tuetut mallit)
  • Web Connect (vain tuetut mallit)
  • Apps (vain tuetut mallit)
  • Page Limit (Sivurajoitus)
  • Page Counters (Sivulaskuri)