Brother-laitteen lisääminen PC-FAX-vastaanottoon (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  • Jos asensit laitteen verkkoasennusohjeiden mukaan, laitteen verkkoasetusten pitäisi jo olla oman verkkosi mukaiset.
  1. Kaksoisnapsauta image (PC-Fax Receive (Valmis)) -kuvaketta tietokoneen tehtävärivillä.
    PC-FAX Receive-ikkuna avautuu.
  2. Napsauta Asetukset.
  3. Napsauta Laite>Lisää.
    image
  4. Valitse yhteystapa.
    Valitse laitteesi alla olevista automaattisen haun tuloksista.
    Liitetyt Brother-laitteet tulevat näkyviin. Valitse laite luettelosta. Napsauta OK.
    Määritä laitteesi IP-osoitteella
    Kirjoita laitteen IP-osoite IP-osoite-kenttään ja napsauta sitten OK.
    image
  5. Muuttaaksesi laitteen nestekidenäytöllä näkyvää tietokoneen nimeä, kirjoita uusi nimi Näytä PC:n näyttönimi (enintään 15 merkkiä) -kenttään.
  6. Napsauta OK.