Brother-laitteen määritys tietokoneessa (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
image
Jos toimintalukko on päällä, et voi käyttää etäasetusta.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 7

Valitse image (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Brother>Brother Utilities.

Napsauta pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli se ei ole vielä valittuna). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Etäasetusohjelma.

• Windows 8 ja Windows 10

Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Etäasetusohjelma.

Etäasetusohjelman ikkuna tulee näkyviin.
    image
    Kirjoita tarvittaessa salasanasi, kun laite on yhdistetty verkon kautta.
  2. Määritä tarvittavat asetukset.
    image
    Vienti
    Osoittamalla tätä voit tallentaa nykyiset määritysasetukset tiedostoon.
    image
    Tallenna osoitekirja tai laitteen kaikki asetukset osoittamalla Vienti.
    Tuonti
    Tuo tiedosto ja lue sen asetukset napsauttamalla.
    Tulosta
    Osoittamalla tätä tätä voit tulostaa valitut kohteet laitteella. Voit tulostaa tiedot vasta, kun ne on lähetetty laitteeseen. Lähetä uudet tiedot laitteeseen napsauttamalla Käytä-painiketta ja valitse sitten Tulosta.
    OK
    Osoittamalla tätä voit aloittaa tietojen lähettämisen laitteeseen ja poistua sitten etäasetusohjelmasta. Jos näyttöön tulee virhesanoma, varmista, että tiedot ovat oikein, ja napsauta sitten OK.
    Peruuta
    Osoittamalla tätä voit sulkea etäasetusohjelman lähettämättä tietoja laitteeseen.
    Käytä
    Osoittamalla tätä voit lähettää tiedot laitteeseen sulkematta etäasetusohjelmaa.
  3. Napsauta OK.
  • Jos tietokone on suojattu palomuurilla eikä etäasetusohjelma ole käytettävissä, palomuuriasetukset on ehkä määritettävä siten, että tiedonsiirto sallitaan portin 137 ja 161 kautta.
  • Jos käytössä on Windows-palomuuri ja olet asentanut Brother-ohjelmiston ja -ohjaimet asennuslevyltä, tarpeelliset palomuuriasetukset on jo määritetty.