Wi-Fi Direct -verkkomääritysten yleiskuvaus

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Seuraavissa ohjeissa kuvataan viisi tapaa määrittää Brother-laite langattomaan verkkoympäristöön. Valitse verkkoympäristöllesi haluamasi tapa:

Tarkista mobiililaitteesi määritykset.

1. Tukeeko mobiililaitteesi Wi-Fi Direct -toimintoa?
    Asetus
    Kuvaus
    Kyllä
    Siirry vaiheeseen 2
    Ei
    Siirry vaiheeseen 3
  2. Tukeeko mobiililaitteesi Wi-Fi Direct -toiminnon kertapainallustoimintoa?
    Asetus
    Kuvaus
    Kyllä
    imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Wi-Fi Direct -verkon määritys kertapainallusmenetelmällä
    Ei
    imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Wi-Fi Direct -verkon määritys PIN-menetelmällä
  3. Tukeeko mobiililaitteesi Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toimintoa?
    Asetus
    Kuvaus
    Kyllä
    Siirry vaiheeseen 4
    Ei
    imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Wi-Fi Direct -verkon manuaalinen määritys
  4. Tukeeko mobiililaitteesi Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallustoimintoa?
    Asetus
    Kuvaus
    Kyllä
    imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Wi-Fi Direct -verkon määritys käyttämällä yhden painikkeen Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toimintoa
    Ei
    imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Wi-Fi Direct -verkon määritys Wi-Fi Protected Setup (WPS) -asennuksen PIN-menetelmällä

Brother iPrint&Scan -toiminnon käyttö Wi-Fi Directin kertapainallus- tai PIN-menetelmällä määritetyssä Wi-Fi Direct -verkossa edellyttää, että Wi-Fi Direct -verkon määritykseen käytetty laite käyttää Android™ 4.0 tai uudempaa käyttöjärjestelmää.