Koti > Verkko > Muita menetelmiä Brother-laitteesi määritykseen langatonta verkkoa varten > Laitteen määrittäminen langattomaan verkkoon, kun SSID-nimeä ei lähetetä

Laitteen määrittäminen langattomaan verkkoon, kun SSID-nimeä ei lähetetä

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/MFC-L2710DW

Suosittelemme, että kirjoitat langattoman verkon asetukset muistiin ennen laitteen määrittämistä. Tarvitset näitä tietoja, ennen kuin voit jatkaa määritysten tekemistä.

1. Tarkasta nykyiset langattoman verkon asetukset ja kirjoita ne muistiin.
    Verkon nimi (SSID)

Yhteystila Todennusmenetelmä Salaustila Verkkoavain
    Infrastruktuuri Avoin järjestelmä Ei mitään -
    WEP
    Jaettu avain WEP
    WPA/WPA2-PSK AES
    TKIP

Esimerkki:

Verkon nimi (SSID)
    HELLO
    Yhteystila Todennusmenetelmä Salaustila Verkkoavain
    Infrastruktuuri WPA2‑PSK AES 12345678
    image
    Jos reitittimesi käyttää WEP-salausta, anna ensimmäisenä WEP-avaimena käytettävä avain. Brother-laite tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Valitse [Verkko] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse [WLAN] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Valitse [Ohjat. asennus] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  6. Kun [WLAN käytössä ?] -viesti ilmestyy, ota langaton verkko käyttöön.
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy.
  7. Laite etsii verkkoa ja näyttää luettelon käytettävissä olevista SSID-nimistä (verkkonimet). Valitse [<Uusi SSID>] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  8. Anna SSID-nimi ja paina sitten OK.
  9. Valitse [Infrastruktuuri] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  10. Valitse todennusmenetelmä painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  11. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitsit [Avoin järjest.] -asetuksen, valitse salaustyypiksi [Ei mitään] tai [WEP] painamalla image tai image ja paina sitten OK.

Jos valitsit salaustyypiksi [WEP]-asetuksen, anna WEP-avain, ja paina sitten OK.

• Jos valitsit [Jaettu avain] -asetuksen, anna WEP-avain ja paina sitten OK.
    • Jos valitsit [WPA/WPA2-PSK] -asetuksen, valitse salaustyypiksi [TKIP + AES] tai [AES] painamalla image tai image ja paina sitten OK.

Syötä WPA-avain ja paina sitten OK.

image
    Brother-laite tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
  12. Ota asetukset käyttöön valitsemalla [Kyllä]. Peruuta asetukset valitsemalla [Ei].
  13. Laite yrittää yhteydenottoa valitsemaasi langattomaan laitteeseen.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käyttöön tarvittavan Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti -kohteen asettamalla Brother-asennuslevyn tietokoneeseen tai siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot -sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

Suosittelemme, että kirjoitat langattoman verkon asetukset muistiin ennen laitteen määrittämistä. Tarvitset näitä tietoja, ennen kuin voit jatkaa määritysten tekemistä.

1. Tarkasta nykyiset langattoman verkon asetukset ja kirjoita ne muistiin.
    Verkon nimi (SSID)

Yhteystila Todennusmenetelmä Salaustila Verkkoavain
    Infrastruktuuri Avoin järjestelmä Ei mitään -
    WEP
    Jaettu avain WEP
    WPA/WPA2-PSK AES
    TKIP

Esimerkki:

Verkon nimi (SSID)
    HELLO
    Yhteystila Todennusmenetelmä Salaustila Verkkoavain
    Infrastruktuuri WPA2‑PSK AES 12345678
    image
    Jos reitittimesi käyttää WEP-salausta, anna ensimmäisenä WEP-avaimena käytettävä avain. Brother-laite tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
  2. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[WLAN]>[Ohjat. asennus].
  3. Kun esiin tulee [Vaihdetaanko langattomaan verkkoliitäntään?], paina [Kyllä].
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy. Peruuta painamalla [Ei].
  4. Laite etsii verkkoa ja näyttää luettelon käytettävissä olevista SSID-nimistä (verkkonimet). Tuo [<Uusi SSID>] näyttöön painamalla image tai image. Paina [<Uusi SSID>] ja paina sitten [OK].
  5. Anna SSID-nimi ja paina sitten [OK].
  6. Paina [Infrastruktuuri], kun näin neuvotaan.
  7. Valitse todennusmenetelmä.
  8. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitsit [Avoin järjest.] -asetuksen, paina [Ei mitään] tai [WEP].

Jos valitsit salaustyypiksi [WEP]-asetuksen, anna WEP-avain, ja paina sitten [OK].

• Jos valitsit [Jaettu avain] -asetuksen, anna WEP-avain ja paina sitten [OK].
    • Jos valitsit [WPA/WPA2-PSK] -asetuksen, paina [TKIP+AES] tai [AES].

Syötä WPA-avain ja paina sitten [OK].

image
    Brother-laite tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
  9. Laite yrittää yhteydenottoa valitsemaasi langattomaan laitteeseen.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käyttöön tarvittavan Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti -kohteen asettamalla Brother-asennuslevyn tietokoneeseen tai siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot -sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com.