Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Tulostusasetukset (Windows)

Tulostusasetukset (Windows)

Perusasetukset -välilehti

Perusasetukset -välilehti
  1. Paperikoko
    Valitse käytettävä paperikoko. Voit joko valita vakiopaperikoon tai luoda mukautetun paperikoon.
  2. Suunta
    Valitse tulosteen suunta (pysty tai vaaka).

Jos sovelluksessasi on samanlainen asetus, suosittelemme, että määrität suunnan sovelluksessa.

3. Kopiot
    Kirjoita haluamasi kopiomäärä (1–999) tähän kenttään.
    Lajittele
    Tulosta useiden sivujen asiakirjojen sarjoja alkuperäisessä sivujärjestyksessä valitsemalla tämä asetus. Kun tämä asetus on valittuna, ensin tulostetaan kaikki asiakirjan sivut järjestyksessä ja sitten tulostetaan koko sarja uudelleen valitun kopiomäärän mukaan. Jos tämä asetus ei ole valittuna, kaikki kopiot asiakirjan kustakin sivusta tulostetaan ennen seuraavan sivun tulostamista.
  4. Tulostusmateriaali
    Valitse käytettävä tulostusmateriaali. Laite säätää tulostusasetuksia automaattisesti valitun tulostusmateriaalin mukaan parhaan tulostusjäljen tuottamiseksi.
  5. Erotuskyky
    Valitse tulostuksen erottelutarkkuus. Koska tulostuksen erottelutarkkuus ja nopeus ovat sidoksissa toisiinsa, mitä korkeampi on tarkkuus, sitä kauemmin asiakirjan tulostus kestää.
  6. Tulosta asetukset
    Valitse tulostettava asiakirjatyyppi.
    Määritä itse –asetukset...
    Määritä lisäasetukset, kuten kirkkaus, kontrasti ja muut asetukset.
    Grafiikka
    Käytä kirjoittimen rasteria
    Käytä rasterin esittämiseen tulostinohjainta valitsemalla tämä asetus.
    Kirkkaus
    Määritä kirkkaus.
    Kontrasti
    Määritä kontrasti.
    Grafiikkalaatu
    Tulostettavasta asiakirjasta riippuen voit valita grafiikka- tai tekstivaihtoehdon parhaan tulostuslaadun saavuttamiseksi.
    Harmaasävyn parannus

Voit parantaa varjostettujen alueiden kuvanlaatua valitsemalla tämän asetuksen.

Paranna kuvioiden tulostus
    Tällä valinnalla voit parantaa kuvioiden tulostusta, jos tulostetut täytöt ja kuviot ovat erilaisia kuin tietokoneen näytöllä näkyvät täytöt ja kuviot.
    Paranna ohutta viivaa
    Tällä valinnalla voidaan parantaa ohuiden viivojen kuvanlaatua.
    Käytä järjestelmän rasteria
    Käytä rasterin esittämiseen Windowsia valitsemalla tämä asetus.
    TrueType-asetus (Käytettävissä vain joissakin malleissa)
    Asetus
    Valitse, miten fontteja käsitellään tulostusta varten.
    Käytä kirjoittimen TrueType-fontteja
    Valitse, käytetäänkö fonttien käsittelyyn valmiita fontteja.
  7. Monta sivua
    Valitsemalla tämän asetuksen voit tulostaa useita sivuja yksittäiselle paperiarkille tai tulostaa asiakirjan yhden sivun useille arkeille.
    Sivujärjestys
    Valitse sivujärjestys, kun tulostetaan useita sivuja yhdelle paperiarkille.
    Reunaviiva
    Valitse käytetty reunatyyppi, kun tulostetaan useita sivuja yhdelle paperiarkille.
  8. Kaksipuolinen / Vihko
    Valitse tämä asetus, kun tulostetaan paperin molemmille puolille tai tulostetaan asiakirja vihkosen muodossa käyttämällä 2-puolista tulostusta.
    Kaksipuolisen tulostuksen asetukset -painike
    Valitse 2-puolinen sidonta napsauttamalla tätä painiketta. Kullekin tulostussuunnalle on olemassa neljä erilaista 2-puolista sidontaa.
  9. Paperilähde
    Valitse tulostustilannetta tai -tarkoitusta vastaava paperilähdeasetus.
    Ensimmäinen sivu
    Valitse paperilähde, jota käytetään ensimmäisen sivun tulostukseen.
    Muut sivut
    Valitse paperilähde, jota käytetään toisen ja seuraavien sivujen tulostukseen.

Lisäasetukset -välilehti

Lisäasetukset -välilehti
  1. Skaalaus
    Suurenna tai pienennä asiakirjasi sivujen kokoa valitsemalla nämä asetukset.
    Sovita paperikokoon
    Suurenna tai pienennä asiakirjan sivut sopimaan tiettyyn paperikokoon valitsemalla tämä asetus. Kun valitset tämän asetuksen, valitse paperikoko pudotusluettelosta.
    Vapaa [ 25 - 400 % ]
    Suurenna tai pienennä asiakirjan sivuja manuaalisesti valitsemalla tämä asetus. Kun valitset tämän asetuksen, kirjoita arvo kenttään.
  2. Tulostus käänteisenä
    Käännä tulostettua kuvaa 180 astetta valitsemalla tämä asetus.
  3. Käytä vesileimaa
    Tulosta logo tai teksti asiakirjaan vesileimana valitsemalla tämä asetus. Valitse jokin esimääritetyistä vesileimoista, lisää uusi vesileima tai käytä luotua kuvatiedostoa.
  4. Ylä- ja alatunnisteen
    Tulosta asiakirjaan päivämäärä, kellonaika ja tietokoneen sisäänkirjauksen käyttäjänimi valitsemalla tämä asetus.
  5. Värinsäästö
    Kun valitaan tämä ominaisuus, säästetään väriainetta käyttämällä vähemmän väriainetta asiakirjojen tulostuksessa. Tulosteet ovat vaaleampia mutta silti luettavissa.
  6. Suojattu tulostus (Käytettävissä vain joissakin malleissa)
    Tämä ominaisuus varmistaa, että luottamuksellisia tai arkaluonteisia asiakirjoja ei voi tulostaa, ennen kuin annat salasanan laitteen ohjauspaneelissa.
  7. Järjestelmänvalvoja
    Tämän ominaisuuden avulla voit muuttaa järjestelmänvalvojan salasanaa ja rajoittaa erilaisia tulostustoimintoja.
  8. Käyttäjän todennus (Käytettävissä vain joissakin malleissa)
    Tämän ominaisuuden avulla voit vahvistaa rajoitukset kullekin käyttäjälle.
  9. Muut tulostusasetukset -painike
    Lepotila
    Tämän vaihtoehdon valinta asettaa laitteen lepotilaan heti tulostuksen jälkeen.
    Makro (Käytettävissä vain joissakin malleissa)
    Tämän ominaisuuden avulla voit tulostaa peittokaaviona tulostustyölle sähköisen lomakkeen (makron), jonka olet tallentanut laitteen muistiin.
    Tummuussäätö
    Määritä tulostustummuus.
    Paranna tulostuslaatua
    Vähennä tulosteiden käyristymistä ja paranna väriaineen kiinnitystä valitsemalla tämä asetus.
    Ohita tyhjä sivu
    Tulostinohjain voi automaattisesti havaita tyhjät sivut ja estää niiden tulostumisen, kun valitset tämän asetuksen.
    Tulosta teksti mustana
    Valitse tämä asetus, kun haluat tulostaa värillistä tekstiä mustana.
    Tulosta arkisto
    Tallenna tulostustiedot PDF-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla tämä asetus.
    Eco-asetukset
    Valitsemalla tämän vaihtoehdon lasket melutasoa.