Koti > Faksi > Faksin lähettäminen > Faksin lähettäminen reaaliaikaisesti

Faksin lähettäminen reaaliaikaisesti

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Kun lähetät faksia, laite skannaa asiakirjan muistiin ennen sen lähettämistä. Heti kun puhelinlinja on vapaa, laite aloittaa valinnan ja lähetyksen. Jos haluat lähettää tärkeän asiakirjan heti odottamatta sitä, että laite noutaa skannatun asiakirjan muistista, voit lähettää faksin nopeasti ottamalla käyttöön [Lähetä heti] -asetuksen.
  • Jos muisti on täynnä ja lähetät faksia ADS:tä, laite lähettää asiakirjan heti (vaikka [Lähetä heti] -asetus olisi [Ei]). Jos muisti on täysi, fakseja ei voida lähettää valotustasolta ennen kuin vapautat muistista tilaa.
  • Automaattinen uudelleenvalinta ei toimi valotustasoa käytettäessä tosiaikaisessa lähetyksessä.
  • Jos [Lähetä heti] -asetus on käytössä, kaksipuolisten asiakirjojen skannaaminen ei ole mahdollista.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Aseta asiakirja laitteeseen.
  3. Paina Menu (Valikko).
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Lähetysasetuk.], ja paina sitten OK.
  6. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Lähetä heti], ja paina sitten OK.
  7. Tuo [Kyllä]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  8. Kun olet valmis, paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu)-painiketta.
  9. Anna faksinumero.
  10. Paina Start (Käynn).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [(Faksi)]>[Valinnat]>[Lähetä heti].
  3. Paina [Päällä] tai [Ei].
  4. Paina [OK].
  5. Anna faksinumero.
  6. Paina [Faksin käynnistys].