Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Asiakirjan tulostus BR-Script3-tulostinohjaimen avulla (PostScript® 3 kielen emulointi) (Windows)

Asiakirjan tulostus BR-Script3-tulostinohjaimen avulla (PostScript® 3 kielen emulointi) (Windows)

Vastaavat mallit:DCP‑L2550DN / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
BR-Script3-tulostinohjaimen avulla voit tulostaa PostScript®-tietosi selkeämmin.

Asenna PS-ohjain (BR-Script3-tulostinohjain) käynnistämällä Brotherin asennuslevy, valitsemalla Mukautettu laitteen valintaosiossa ja valitsemalla sitten PS-ohjain-valintaruutu.

1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX BR-Script3, (jossa XXXX on laitteesi malli) ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjaimen ikkuna avautuu.
    image
  3. Muuta tulostuksen perusasetuksia napsauttamalla Asettelu-, Paperi ja laatu- tai Suojattu tulostus -välilehteä. (Käytettävissä vain joissakin malleissa)
    Muuta tulostuksen lisäasetuksia napsauttamalla Asettelu- tai Paperi ja laatu-välilehteä ja napsauttamalla sitten Lisäasetukset...-painiketta.
  4. Napsauta OK.
  5. Suorita tulostus loppuun.