Koti > Skannaus > Skannaaminen tietokoneelta (Windows) > Skannaus Windowsin faksi ja skannaus -sovelluksella

Skannaus Windowsin faksi ja skannaus -sovelluksella

Voit käyttää skannaukseen myös Windowsin faksi ja skannaus -sovellusta.
  • Windowsin faksi ja skannaus käyttää WIA-skanneriohjainta.
  • Jos haluat rajata sivun osan asiakirjan esiskannauksen jälkeen, sinun on skannattava valotustason avulla (tätä kutsutaan myös tasoskanneriksi).
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Käynnistä Windowsin faksi ja skannaus.
  3. Napsauta Tiedosto>Uusi>Skannaa.
  4. Valitse käytettävä skanneri.
  5. Valitse Tuo tai OK.
    Uusi skannaus -valintaikkuna avautuu.
    image
  6. Säädä Skanneriasetukset-valintataulun asetuksia tarvittaessa.

Skannerin erottelutarkkuudeksi voidaan määrittää enintään 1200 dpi. Jos haluat käyttää suurempaa tarkkuutta, ota käyttöön Skannerin apuohjelmain Brother Utilities -ohjelmisto.

Jos laite tukee kaksipuolista skannausta ja haluat skannata asiakirjan molemmat puolet, valitse Syöttölaite (kaksipuolinen skannaus) -valinnaksi Lähde.

7. Napsauta Skannaa.
    Laite aloittaa asiakirjan skannaamisen.