Skannattujen tietojen tulostaminen ControlCenter4:n perustilassa (Windows)

Skannaa asiakirja Brother-laitteellasi ja tulosta sitten kopiot käyttämällä ControlCenter4-ohjelman tulostinohjainominaisuuksia.
  1. Skannaa asiakirja.
  2. Napsauta Tulosta.
    image
    1. Näyttää, mitkä kuvat ovat valittuina.
    2. Muuta haluamiasi tulostinasetuksia napsauttamalla Ominaisuudet-painiketta.
    3. Valitse vaihtoehdot Paperikoko, Tulostusmateriaali ja Asettelu. Käytössä olevat asetukset näytetään sinisellä neliöllä ympäröitynä.
  3. Määritä tulostusasetukset ja napsauta sitten Aloita tulostus -painiketta.