Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Vastaanottotilojen yleiskuvaus

Vastaanottotilojen yleiskuvaus

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Jotkin vastaanottotilat vastaavat automaattisesti (Vain faksi -tila ja Faksi-/Puhelin-tila). Saatat haluta muuttaa soittoviivettä ennen näiden tilojen käyttöä.

Vain faksi -tila
([Vain fax] laitteen valikossa)
Vain faksi -tila vastaa automaattisesti jokaiseen puheluun kuin se olisi faksipuhelu.
Faksi-/Puhelin-tila
([Faksi/Puhelin] laitteen valikossa)
Faksi-/Puhelu-tilassa voit hallita saapuvia puheluita. Tila tunnistaa, onko kyseessä faksilähetys vai puhelu, ja käsittelee niitä seuraavasti:
  • Faksit vastaanotetaan automaattisesti.
  • Puhelut käynnistävät F/P-soittoäänen, jonka perusteella tiedät vastata puheluun. F/P-soitto on laitteen nopea kaksoissoitto.
Manuaalinen tila
([Manuaalinen] laitteen valikossa)

Jos haluat vastaanottaa faksin manuaalisessa tilassa, nosta laitteeseen kytketyn ulkoisen puhelimen kuuloke.

Kun kuulet faksin merkkiäänet (lyhyet toistuvat äänimerkit), vastaanota faksi painamalla taulukossa esitettyjä painikkeita. Voit vastaanottaa fakseja faksin tunnistustoiminnolla, kun olet nostanut kuulokkeen samalla linjalla, jota laite käyttää.

Käytettävät mallit

Faksin vastaanottamiseksi

2-riviset nestekidenäyttömallit

Start (Käynn) ja sitten image

LCD-kosketusnäytöllä varustetut mallit

Faksin käynnistys ja sitten Vastaanota
Ulkoisen puhelinvastaajan tila
([Ulk. VAS] laitteen valikossa)
Ulkoisen puhelinvastaajan tilassa ulkoinen puhelinvastaaja voi hallita saapuvia puheluitasi.
Tulevat puhelut käsitellään seuraavasti:
  • Faksit vastaanotetaan automaattisesti.
  • Soittajat voivat tallentaa viestin puhelinvastaajaan.