Koti > Mobiili / Web Connect > AirPrint > Tulostus AirPrint-toiminnolla > Tulostaminen AirPrintin (macOS) avulla

Tulostaminen AirPrintin (macOS) avulla

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Tulostustoimenpide voi vaihdella sovelluksen mukaan. Seuraavassa esimerkissä käytetään Safaria. Varmista ennen tulostusta, että Brother-laite on Mac-tietokoneen tulostinluettelossa.

1. Varmista, että Brother-laitteen virta on kytketty.
  2. Avaa Mac-tietokoneessa Safarilla sivu, jonka haluat tulostaa.
  3. Osoita Arkisto-valikkoa ja valitse Tulosta.
  4. Varmista, että Brother-laite on valittu. Jos eri laite on valittuna (tai mitään tulostinta ei ole valittu), osoita Tulostin -ponnahdusvalikkoa ja valitse Brother-laitteesi.
  5. Valitse halutut asetukset, kuten tulostettavien sivujen lukumäärä tai 2-puolinen tulostus (jos laitteesi tukee sitä).
  6. Osoita Tulosta.