Koti > Faksi > Puhelinpalvelut ja ulkoiset laitteet > Ulkoinen puhelinvastaaja

Ulkoinen puhelinvastaaja

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Voit kytkeä ulkoisen puhelinvastaajan samaan linjaan laitteen kanssa. Kun puhelinvastaaja vastaa puheluun, laite "kuuntelee" lähettävän faksilaitteen lähettämiä faksin soittoääniä (CNG-merkkiääniä). Jos se kuulee ne, se ottaa puhelun ja vastaanottaa faksin. Jos se ei kuule niitä, se antaa puhelinvastaajan ottaa viestin. Nestekidenäytössä on [Puhelin].

Ulkoisen puhelinvastaajan on vastattava neljän soiton kuluessa (suosittelemme asetukseksi kahta soittoa). Tämä johtuu siitä, että laite ei pysty kuulemaan faksin merkkiääniä, ennen kuin ulkoinen puhelinvastaaja on ottanut puhelun vastaan. Lähettävä laite lähettää faksin merkkiääniä vain kahdeksasta kymmeneen sekuntia kauemmin. Emme suosittele soitonsäästöasetuksen käyttöä ulkoisessa puhelinvastaajassa, jos sen käynnistykseen tarvitaan enemmän kuin neljä soittoa.

image

TÄRKEÄÄ

ÄLÄ kytke puhelinvastaajaa rinnakkain laitteen kanssa samaan puhelinlinjaan.

image

Jos sinulla on vaikeuksia faksien vastaanotossa, pienennä ulkoisen puhelinvastaajan Soittokerrat-asetusta.