Koti > Faksi > Faksin lähettäminen > Saman faksin lähettäminen usealle vastaanottajalle (sarjalähetys)

Saman faksin lähettäminen usealle vastaanottajalle (sarjalähetys)

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Sarjalähetystoiminnolla voit lähettää saman faksin useisiin faksinumeroihin samanaikaisesti.
  • Samassa sarjalähetyksessä voi olla ryhmiä, osoitekirjan numeroita (joissakin malleissa pikavalinta- tai lyhytvalintanumeroita) ja enintään 50 manuaalisesti valittua numeroa.
  • 2-riviset nestekidenäyttömallit

Jos et käytä ryhmien pika- tai lyhytvalintanumeroita, sarjalähetyksellä voi olla enintään 258 vastaanottajaa.

• LCD-kosketusnäytöllä varustetut mallit

Jos et käyttänyt yhtään ryhmille tarkoitetuista osoitekirjan numeroista, voit lähettää fakseja sarjalähetyksenä jopa 250 eri numeroon.

• Osoitekirjan numerot (joissakin malleissa pikavalinta- tai lyhytvalintanumerot) on tallennettava laitteen muistiin enne niiden käyttämistä sarjalähetyksessä.
  • Ryhmänumeroiden on myös oltava tallennettuina laitteen muistiin, ennen kuin niitä voi käyttää sarjalähetyksessä. Ryhmän numeroihin kuuluu useita tallennettuja osoitekirjan numeroita (joissakin malleissa pikavalinta- tai lyhytvalintanumeroita), jotka helpottavat soittamista.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Aseta asiakirja laitteeseen.
  3. Syötä numero ja paina sitten OK.

Voit käyttää pikavalinta-, lyhytvalinta- tai ryhmänumeroa tai numeronäppäimistöllä manuaalisesti syötettyä numeroa.

Syötä sarjalähetyksen kaikkien vastaanottajien numerot toistamalla tämä vaihe.

4. Paina Start (Käynn).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [(Faksi)]>[Valinnat]>[Ryhmälähetys].
  3. Paina [Lisää numero].
    Voit lisätä numeroita sarjalähetykseen seuraavasti:
    • Paina [Lisää numero] ja syötä faksinumero LCD-näytön avulla.

Paina [OK].

• Valitse numerot painamalla [Lisää osoitekirjasta] ja paina sitten [OK].

• Hae numero painamalla [Hae osoitekirjasta].

Anna nimi nestekidenäytön avulla ja paina sitten [OK].

Valitse lisättävä nimi ja numero.

4. Kun olet valmis, paina [OK].
  5. Paina [Faksin käynnistys].
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Jos käytät automaattista dokumenttien syöttölaitetta (ADS), laite skannaa ja lähettää asiakirjan.

• Jos käytät valotustasoa, laite skannaa ensimmäisen sivun.

Kun LCD-näytössä näkyy [Seuraava sivu?], paina seuraavassa taulukossa kerrottua vaihtoehtoa.

Asetus
    Kuvaus

Kyllä

Skannaa seuraava sivu valitsemalla Kyllä.

Aseta seuraava sivu valotustasolle ja paina sitten OK.

Skannaa kaikki sivut toistamalla tämä vaihe.

Ei

Lähetä asiakirja valitsemalla Ei.

image
    • Laitteen käytettävissä oleva muisti vaihtelee muistissa olevien töiden ja lähettämiseen käytettyjen numeroiden mukaan. Jos lähetät suurimman käytettävissä olevan määrän, et voi käyttää kaksoiskäyttö- ja viivästetty faksi -ominaisuuksia.
    • Jos näkyville ilmestyy [Muisti täynnä] -viesti, paina image tai [Lopeta] peruuttaaksesi tai [Lähetä heti] lähettääksesi tähän mennessä skannatut sivut.