Koti > Skannaus > Skannaaminen tietokoneelta (Windows) > Skannaus ControlCenter4:n perustilassa (Windows) > Asiakirjan molempien puolien automaattinen skannaus ControlCenter4:n perustilassa (Windows)

Asiakirjan molempien puolien automaattinen skannaus ControlCenter4:n perustilassa (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L2750DW

Valitse ControlCenter4:n tila-asetukseksi Perustila.

1. Aseta asiakirjat automaattiseen dokumentin syöttölaitteeseen.
    image
    Skannaa asiakirjan molemmat puolet automaattisesti käyttäen automaattista dokumentin syöttölaitetta, ei valotustasoa.
  2. Napsauta image (ControlCenter4) -kuvaketta tehtävärivillä ja napsauta sitten Avaa.
  3. Napsauta Skannaus-välilehteä.
    image
  4. Valitse kohdassa Asiakirjan tyyppi Mukautettu ja napsauta sitten Mukautetut asetukset -painiketta.
    Mukautetut skannausasetukset -valintaikkuna avautuu.
  5. Valitse Kaksipuolinen skannaus -valintaruutu.
  6. Valitse alkuperäisestä asettelusta riippuen Pitkän reunan sidonta tai Lyhyen reunan sidonta.
  7. Määritä tarvittaessa loput Mukautetut skannausasetukset.
  8. Napsauta OK.
  9. Napsauta image (Skannaus).
    Laite käynnistää skannauksen ja skannattu kuva avautuu kuvankatseluohjelmaan.
  10. Voit tarkastella jokaista skannattua sivua napsauttamalla vasenta tai oikeaa nuolipainiketta.
  11. Tee jokin seuraavista:
    • Tallenna skannatut tiedot napsauttamalla image (Tallenna).
    • Tulosta skannatut tiedot napsauttamalla image (Tulosta).
    • Avaa skannatut tiedot toisessa sovelluksessa napsauttamalla image (Avaa sovelluksessa).
    • Liitä skannatut tiedot sähköpostiviestiin napsauttamalla image (Lähetä sähköpostiviesti).
    • Muunna skannattu asiakirja muokattavaksi tekstitiedostoksi napsauttamalla image (Tekstintunnistus). (käytettävissä vain joissakin malleissa)