Meneillään olevan sarjalähetyksen peruuttaminen

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Voit sarjalähetyksen aikana peruuttaa lähetettävän faksin tai koko sarjalähetystyön.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Jälj.oleva työ], ja paina sitten OK.
    LCD-näytöllä näkyy sarjalähetystyön numero ja sen jälkeen valittava faksinumero (esimerkiksi [#001123456789]) ja sarjalähetystyön numero (esimerkiksi [Broadcast#001]).
  4. Näytä valittava faksinumero tai sarjalähetystyön numero image- tai image-painikkeella ja paina sitten OK.
  5. Peruuta tai poistu peruutustoiminnosta painamalla taulukossa näkyvää vaihtoehtoa.
    Asetus
    Kuvaus
    image

Laite peruttaa parhaillaan lähetettävän faksin.

image

Laite poistuu peruutustoiminnosta peruuttamatta.

Jos peruutit lähetettävän faksin, LCD-näyttö kehottaa valitsemaan, haluatko peruuttaa sarjalähetystyön.
  6. Peruuta sarjalähetystyö tai poistu peruutustoiminnosta valitsemalla seuraavassa taulukossa näkyvä vaihtoehto.
    Asetus
    Kuvaus
    image

Laite peruuttaa sarjalähetystyön.

image

Laite poistuu peruutustoiminnosta peruuttamatta.

7. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Peruuta sarjalähetys kokonaan painamalla [Koko faksien ryhmälähetys]. Vahvista painamalla [Kyllä] tai poistu peruuttamatta sarjalähetystä painamalla [Ei].
    • Voit peruuttaa senhetkisen työn painamalla peruutettavaa nimeä tai numeroa LCD-näytöllä. Vahvista painamalla [Kyllä] tai poistu peruuttamatta lähetettävää faksia painamalla [Ei].
    • Jos haluat poistua peruuttamatta, paina image.