Koti > Faksi > Puhelinpalvelut ja ulkoiset laitteet > Ulkoiset tai rinnakkaiset puhelimet > Käyttö ulkoisista puhelimista ja rinnakkaispuhelimista

Käyttö ulkoisista puhelimista ja rinnakkaispuhelimista

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Jos vastaat faksipuheluun rinnakkaispuhelimesta tai ulkoisesta puhelimesta, voit asettaa laitteesi vastaanottamaan puhelun kaukokäynnistystunnuksen avulla. Kun näppäilet kaukokäynnistystunnuksen *51, laite aloittaa faksin vastaanottamisen.

Jos laite vastaa tavalliseen puheluun vale-/kaksoissoitolla, voit ottaa puhelun vastaan rinnakkaispuhelimesta syöttämällä etäpysäytyskoodin #51.

Jos vastaat puheluun ja kukaan ei ole linjalla:

Sinun tulisi aina olettaa, että olet vastaanottamassa manuaalista faksia.

Näppäile *51 ja odota viserrysääntä tai kunnes LCD-näytölle ilmestyy viesti [Vastaanotto] ja katkaise sitten puhelu.

image

Voit käyttää puhelun vastaanottamiseen myös laitteen faksin tunnistustoimintoa.