Varmenteen ja yksityisen avaimen tuominen

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

http://192.168.1.2

image
    • Jos käytät Domain Name Systemin (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta toisen nimen, kuten ”SharedPrinter”.

• Esimerkiksi:

http://JaettuTulostin

Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

• Esimerkiksi:

http://brnxxxxxxxxxxxx

NetBIOS-nimi on verkkoasetusten raportissa.

• Mac-tietokoneella voit avata WWW-pohjaisen hallinnan napsauttamalla laitteen kuvaketta Status Monitor -näytöllä.
  3. Oletusarvoisesti salasanaa ei tarvita. Jos olet määrittänyt salasanan, kirjoita se ja napsauta image.
  4. Napsauta Network (Verkko)-välilehteä.
  5. Valitse Security (Suojaus)-välilehti.
  6. Napsauta Certificate (Sertifikaatti).
  7. Napsauta Import Certificate and Private Key (Tuo CA-varmenne ja yksityinen avain).
  8. Selaa tuotavaan tiedostoon.
  9. Kirjoita salasana, jos tiedosto on salattu, ja valitse sitten Submit (Lähetä).
Varmenne ja yksityinen avain on tuotu laitteeseesi.

SSL/TLS-yhteyden käyttäminen edellyttää, että CA:lta saatu päävarmenne on tallennettu tietokoneeseesi. Ota yhteys verkon valvojaan.