Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Mac) > Asiakirjan tulostus (Mac)

Asiakirjan tulostus (Mac)

1. Varmista, että olet ladannut paperikasettiin oikeankokoista paperia.
  2. Osoita esimerkiksi Apple TextEdit -ohjelmassa ensin Arkisto ja sitten Tulosta.
  3. ValitseBrother XXX-XXXX (XXXX on laitemallin nimi).
  4. Kirjoita haluamasi kopioiden määrä Kopioita-kenttään.
  5. Osoita Paperikoko-ponnahdusvalikkoa ja valitse paperikoko.
  6. Valitse tulostettavaa asiakirjaa vastaava Suunta-vaihtoehto.
  7. Osoita sovelluksen ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten Tulostusasetukset.
    Tulostusasetukset-vaihtoehdot tulevat näkyviin.
  8. Osoita Tulostusmateriaali -ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten käyttämäsi paperityyppi.
  9. Vaihda tarvittaessa tulostimen muut asetukset.
  10. Osoita Tulosta.