Koti > Mobiili / Web Connect > AirPrint > Faksin lähetys AirPrint-toiminnolla (MFC-mallit) > Faksin lähetys AirPrint (macOS) -toiminnolla

Faksin lähetys AirPrint (macOS) -toiminnolla

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Varmista, että Brother-laite on Mac-tietokoneen tulostinluettelossa. Seuraavassa esimerkissä käytetään Apple TextEditiä.

image

• AirPrint tukee vain mustavalkoisia faksiasiakirjoja.

1. Varmista, että Brother-laitteen virta on kytketty.
  2. Avaa Mac-tietokoneessa tiedosto, jonka haluat lähettää faksina.
  3. Osoita Arkisto-valikkoa ja valitse Tulosta.
  4. Osoita Tulostin-ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten Brother MFC-XXXX - Fax (jossa XXX on mallisi nimi).
  5. Kirjoita faksin vastaanottajan tiedot.
  6. Osoita Faksaa.